Mød os nu også på de sociale medier!

Nu er vi også at finde på de sociale medier. Følg med enten på Facebook, Instagram eller Linkedin. Klik på et af ikonerne, og du kommer direkte til vores nye sider. Vi glæder os til at dele stort og småt fra vores hverdag på pladserne og til at have flere kanaler at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere på. Vi håber, I vil følge med.

Cover for Hedehusene Produkthandel
184
Hedehusene Produkthandel

Hedehusene Produkthandel

Hos Hedehusene Produkthandel modtager vi alle former for jern og metal.
Vi handler både med private og med erhvervskunder og sætter en ære i yde en god service for alle vores kunder.

Så er vi i fuld gang igen ♻💪🙌 Nyt år – nyt skrot – samme service🤩 #hedehuseneprodukthandel #godtnytår #recycling #jernogmetal See MoreSee Less
View on Facebook
Så blev det tid til juleferie for os her i Hedehusene Produkthandel🎄💝. Tak til alle kunder og samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2021. Det har været et travlt og godt år, og vi ser frem til 2022 med forhåbning om, at det vil blive mindst lige så udfordrende og givende🤩💪👏. Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår🎄🥳. #hedehuseneprodukthandel #jernogmetal #recycling #juleferie #GlædeligJul #godtnytår See MoreSee Less
View on Facebook

Efterlad en kommentar