Mød os nu også på de sociale medier!

Nu er vi også at finde på de sociale medier. Følg med enten på Facebook, Instagram eller Linkedin. Klik på et af ikonerne, og du kommer direkte til vores nye sider. Vi glæder os til at dele stort og småt fra vores hverdag på pladserne og til at have flere kanaler at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere på. Vi håber, I vil følge med.

Cover for Hedehusene Produkthandel
223
Hedehusene Produkthandel

Hedehusene Produkthandel

Hos Hedehusene Produkthandel modtager vi alle former for jern og metal.
Vi handler både med private og med erhvervskunder og sætter en ære i yde en god service for alle vores kunder.

4 months ago

Hedehusene Produkthandel
Vi holder juleferie fra fredag 22.dec kl.15.30 vi er tilbage tirsdag 2.jan kl. 7.30. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår See MoreSee Less
View on Facebook
Vi har travlt, og derfor har vi brug for flere hænder🙌Vi søger både en pladsmedarbejder/kranfører og en chauffør – er det dig eller én du kender? Læs mere her👇 og del endelig i dit netværk🙏 l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbit.ly%2F34CKhSR%3Ffbclid%3DIwAR2ueEx-AgGf9SLdR3IXNWpt4zzcGT…[0]=AT2d8ojdIrz_8uCYjkbpL2A32Y4pieG-DeD4aNHThJg9hKm3NLX-miIi4TzcDNVSYAvq3Ukw8tHemmZkWcU2CORzJFVDgfw_KeI1wZysjeyQsIXMkrgBqeLAUSSac2vQvt9bq8QoBy8P3Yvqqs1wVHdIMGFmgF1ketx1Lm1FFoLgp_m94UmXuwr1nGeUSHjxlUQuweTzbIqf See MoreSee Less
View on Facebook

Efterlad en kommentar